3 menadzer projektow

Fundacja OKNO NA WSCHÓD z siedzibą w Białymstoku, poszukuje osób z doświadczeniem w: samodzielnym przygotowywaniu wniosków, realizacją i rozliczaniem projektów finansowanych z funduszy europejskich.

Poszukujemy kandydatów na stanowisko:

Specjalista ds. funduszy europejskich

Miejsce pracy: Białystok

OPIS ZADAŃ:

– Przygotowywanie wniosków o dofinansowanie projektów, w tym nawiązywanie kontaktu i prowadzenie negocjacji z potencjalnymi partnerami projektów

– Koordynowanie procesu realizacji projektów

– Rozliczanie projektów

WYMAGANIA:

– Minimum 2 letnie doświadczenie w przygotowywaniu, realizacji i rozliczaniu projektów finansowanych z funduszy europejskich w ramach perspektywy finansowej 2007-2013 – mile widziana lista przygotowanych projektów ze wskazaniem: tytułu projektu, źródła finansowania, kwoty budżetu, czasu realizacji, nazwy organizacji wdrażającej projekt (wnioskodawcy)

– Znajomość obowiązujących w ramach perspektywy 2014-2020 wytycznych, niezbędnych do prawidłowego przygotowania, realizacji i rozliczenia projektów

– Wiedza na temat zakresów działań finansowanych w ramach poszczególnych programów krajowych oraz Regionalnego Programu Operacyjnego Województwa Podlaskiego na lata 2014-2020

– Umiejętność obsługi generatorów wniosków

OFERUJEMY:

– Pełną wyzwań i ciekawą pracę, dającą możliwość realnego rozwoju zawodowego

– Atrakcyjne warunki zatrudnienia uzależnione od doświadczenia i wyników pracy

– Pracę w międzynarodowym środowisku

– Samodzielność w działaniu

– Niezbędne narzędzia pracy

– Uczestnictwo w ciekawych projektach i możliwość realizacji własnych pomysłów

Osoby zainteresowane współpracą, spełniające nasze oczekiwania prosimy o przesłanie swojej aplikacji CV wraz z fakultatywną listą przygotowywanych, realizowanych i rozliczanych projektów na adres e-mail fundacja@onw.org.pl w tytule maila wpisując nazwę stanowiska: Specjalista ds. funduszy europejskich.

Uprzejmie informujemy, że skontaktujemy się tylko z wybranymi Kandydatami.

Do przesłanej ofert prosimy dołączyć następująca klauzulę: „Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w mojej ofercie pracy dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (tj. Dz. U. z 2014 r. poz. 1182, 1662).”